Food

Resepi Kentang Putar Yang Mudah Disediakan

Resepi Kentang Putar Yang Mudah Disediakan. Orang sekarang kalau nak google resepi mesti nak resepi yang mudah disediakan. Sama juga dengan aku. Kalau resepi tu susah memang aku abaikan. Kali ini aku nak kongsi resepi kentang putar yang mudah untuk disediakan. Bahan pun senang diperolehi dan rasanya superbbb. Boleh lawan kentang putar restoran ayam terkenal tu. Resepi ni aku try… View Post

Style

Tangan dan Kuku Lambang Diri Anda

Tangan dan kuku. Untuk lelaki tampil bergaya bukan sekadar melalui pakaian. Bercakap soal gaya lelaki ia sebenarnya memerlukan satu pakej lengkap merangkumi gaya berpakaian, rambut tersisir kemas dan juga harus memiliki tangan dan kuku yang bersih dan cantik. Sama ada korang menggunakan tangan pada tahap maksimum atau sebaliknya, tangan sebenarnya memerlukan sedikit perhatian. Begitu juga dengan kuku kerana kuku yang… View Post

Review

Mediterranean Cuisine Promotion di The Light Hotel Penang

Mediterranean Cuisine.  Bagi penggemar hidangan dari negara-negara yang berada berdekatan Laut Mediterranean seperti Greece, Italy dan Spain di Eropah, Algeria, Libya dan Morocco di Utara Afrika dan juga negara Timur Tengah seperti Lebanon, Syria dan Turki, boleh berkunjung ke The Light Hotel Seberang Jaya Penang. Ini kerana hotel bertaraf 5 bintang ini menampilkan cita rasa Mediterranean yang sememangnya terkenal dengan… View Post

Travel

Adya Hotel Langkawi Menampilkan Konsep Islamik

Adya Hotel Langkawi | Berpeluang untuk menginap selama 4 malam di hotel yang cantik ini. Hotel yang terletak di kawasan Pekan Kuah ini satu-satunya hotel yang menampilkan konsep Islamik di Langkawi. Sebaik melangkah masuk anda akan disapa Assalammualaikum oleh pekerja Adya Hotel yang hampir 100 peratus penduduk tempatan. Senibina dan dekorasi dalaman hotel ini menerapkan konsep Islamik yang ringkas tetapi… View Post