Food

Park Avenue Hotel New Year Eve Buffet Dinner

Saban tahun ketika ketibaan tahun baru, Park Avenue Hotel, Sungai Petani pasti menganjurkan New Year Eve Buffet Dinner. Bagi menyambut 2017, hotel yang terkenal di Bandar Sungai Petani menyediakan hidangan menyambut tahun baharu bertemakan International Buffet. New Year Eve Buffet Dinner di Park Avenue Hotel pasti ditunggu-tunggu oleh pengunjung setia hotel. Dengan bayaran serendah RM70+ pengunjung boleh menikmati pelbagai hidangan… View Post

Style

Deodoran Semburan Tanpa Gas Dashing

Bagi lelaki sejati yang lasak, tangkas dan bergaya, Dashing pasti sinonim dengan diri korang. Dashing jenama yang melambangkan gaya santai, gaya hidup yang menyeronokan dan meyakinkan bagi setiap lelaki. Terkenal dengan kualiti serta wangian tahan lama, Dashing membolehkan setiap lelaki moden meluahkan perasaan dan keyakinan mereka pada rangkaian dandanan diri dengan harga berpatutan. Menyedari keperluan lelaki yang mempunyai semangat berkobar-kobar… View Post

Review

Sertai Thomas Town Giveaway by Zai Zamree

Salah seorang team Projek Blogger Utara iaitu Zai Zamree telah menganjurkan satu giveaway untuk pembaca blog dia. Giveaway yang menarik ini tidak boleh dilepaskan kerana menawarkan hadiah yang menarik. Hadiah tersebut ialah ialah 2 pass masuk ke Thomas Town Puteri Harbour bernilai RM170 untuk seorang pemenang dan wang tunai RM50 untuk seorang pemenang. Seronok la sesiapa yang menang GA ini kerana… View Post

Travel

Penerbangan Menakjubkan Bersama Malaysia Airlines A380

Penerbangan menakjubkan bersama Malaysia Airlines A380. Hai guys. Dah lama sangat rasanya aku tak update kat blog ni. Dah bersawang jadinya. Sebenarnya aku baru balik dari London for a year end trip. Both pre and post trip stuffs had kept me accupied. Itu yang agak kelam kabut lately. Tapi overall, that was my most memorable one. Bukan je sebab aku… View Post